Online meedenken

U kunt zich ook inschrijven om per e-mail af en toe mee te denken over belangrijke thema's!  

Online meedenken

Ook vanaf uw computer thuis kunt u af en toe uw mening geven over bepaalde onderwerpen. U kunt zich hiervoor inschrijven door te mailen naar clientenparticipatie@zaanstad.nl

Let op: Wilt u praten over een thema waarvoor (nog) geen groep bestaat? In sommige gevallen is het mogelijk om een groep op te richten. Kijk voor meer info bij contact

E-mails vanuit de database

Zodra er een enquête of vraag is ontvangt u deze in uw e-mailbox. Wij ontvangen dan graag per mail uw reacties op de thema’s die u aanspreken. Deze kunnen gaan over: 

  • Wet Maatschappelijke Ondersteuning, de wijkteams, hulpmiddelen
  • De Jeugdwet, Jeugdteams, ondersteuning voor jonger
  • De Participatiewet, Werk en Inkomen

Wilt u niet meer meewerken? Of weet u geen antwoord op de gestelde vraag? Geen probleem. Stoppen kan altijd en antwoorden is niet verplicht.

Panel werk en inkomen

Ongeveer 60 mensen die een uitkering hebben, denken (meestal via de mail) mee met vragen over Werk en Inkomen. Heeft u een uitkering en wilt u ongeveer 5 keer per jaar via de mail meedenken? Meldt u zich dan aan voor het panel werk en inkomen door een mail te sturen.

Wilt u niet meer meewerken? Of weet u geen antwoord op de gestelde vraag? Geen probleem. Stoppen kan altijd en antwoorden is niet verplicht.

Panel Leerlingenvervoer

Maakt uw kind ook gebruik van het leerlingenvervoer? En wilt u hier over meepraten? Sluit aan bij het panel Leerlingenvervoer. 

Wij stellen u dan een paar keer per jaar via e-mail een vraag over bijvoorbeeld communicatie of dienstverlening. Soms vragen we u om tijdens een bijeenkomst mee te denken. Nu nog online, maar zodra het weer kan, tijdens een overleg op bijvoorbeeld het Stadhuis.


Aanvullend Openbaar Vervoer

Hoe zorgen we er samen voor dat het Aanvullend Openbaar Vervoer aansluit op de wensen van de gebruikers. Waar mag je als gebruiker op rekenen? We horen het graag van u! Laat ons weten of u mee wil doen met het AOV panel.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl